Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi på väg hem igen och bör vara på Bro Park runt kl 22 ikväll. Båda hästarna gjorde fina lopp och de var väldigt kort slagna med 2 respektive 2,5 längder, men själva utdelningen blev ju rätt klen med en fjärdeplats och en sjätteplats. Det var inte direkt så att vi hade marginalerna på vår sida och det speciellt med tanke på att båda hästarna avslutade mycket fort och kom spurtande men hann inte fram hela vägen. Man får i alla fall vara nöjd med att de egentligen gjorde bra insatser, men sen är det ju vinna man helst vill göra så klart.
Annars tycker jag resan gick bra och upplägget att komma fram sent fungerar bra, vi anlände i mörker och lugn och det blev ändå tid för hästarna att hinna sova och ta igen sig lite (även vi hann sova några timmar).
Banan var fin, de har kämpat hårt med bevattningen och gräset var tätt och grönt så all cred till Göteborgs banansvariga. 
Imorgon är det träning som vanligt och även både startanmälning och anmälningar, nu är det tätt mellan tävlingarna ett tag framöver och det är ju jätteskoj!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1