Dagbok

Stallets dagbok

Glädjen var stor imorse när det hade regnat lite under natten och dessutom småregnade en aning under morgonen med mörka moln. Normalt sett så glor man ju på himlen och bara hoppas att det där nedrans regnet ska vänta tills vi har hunnit träna klart, men nu är det helt annorlunda. Tänk att man kan bli så glad och längta så mycket efter något man annars bara vill undvika. Tänkvärt att inte ta något för givet faktiskt!
Träningen inleddes som vanligt nuförtiden med första turen kl 5.30 och vi hann precis lagom rida sista turen innan kl 10 när banan stängde. Därefter blev det fikarast och sedan göra klart alla övriga stallsysslor.
Det var blandad träning idag men mest lite raskare. Allra fortast gick den sista turen för dagen, det var Approach, Kew Bridge, Australian Open samt Beach Road One som gick tillsammans. Otroligt roligt att se fyra så fina hästar komma cruisande över upploppet i bredd allihop och på vilket sätt de gör det, imponerad!
Även i turen innan var det bara tvååringar, men här delade de upp sig två och två. De två nyaste gick tillsammans, dvs Sharp Eye och NN och höll ganska gott tempo. Bright Light och High Max gick tillsammans i snäppet lugnare men ändå ett hyfsat bra tempo och alla dessa är på gång uppåt i träningen.
De tvååringar jag inte har nämnt nu är Perfect Girl Ester och Chizhou och båda har varit ordentligt nedsatta av förkylning, men kommit igång nu igen. Än så länge går de inte så raskt, men vi ökar försiktigt upp vartefter.
Av övriga hästar så gick de flesta i ganska goda tempon och de såg fina ut överlag, flera av dem ville gå ännu fortare än de fick... 
Är väldigt nöjd, inte bara med dagens träning utan hela veckans, det känns så positivt nu så nu vill man ju bara se det i lopp också. Nästa tävlingsdag för oss blir nästa söndag i Göteborg och sedan kommer vi ha ganska många till start under början av augusti.
När vi lagom var klara med dagens arbete så började tävlingarna, men eftersom vi inte hade några starthästar idag så följde jag tävlingarna via Atg Live istället, skönt att kunna åka hem i tid.
Önskar alla en fortsatt trevlig helg och på återhörande imorgon som vanligt!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1