Dagbok

Stallets dagbok

Ja, värmen verkar fortsätta även om det faktiskt dök upp några moln idag. I förmiddags var prognosen att det skulle regna i några timmar ganska lokalt på Bro imorgon eftermiddag, men nu till kvällen verkar den prognosen vara ändrad och nedminskad till betydligt mindre nederbörd. Det var länge sedan ett regn var så här efterlängtat, vore oerhört skönt att hela naturen fick vatten och att luften blev klar igen och inte så tung som den är nu.
Dagens träning gick fint, kanske lite av en mellandag även om vi mestadels tränade hästarna i ganska goda tempon och hela dagen flöt på fint.
Imorgon är det ju tävlingar och även om vi då för en gångs skull inte har starthästar så påverkar det oss ändå eftersom dirttracken stänger kl 10 för preparering. Nu har vi en bra plan så vi ska hinna med att träna samtliga innan dess.
En mer utförlig träningsrapport kommer imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1