Dagbok

Stallets dagbok

Denna vecka är Lin på semester, den första längre faktiskt sedan hon började hos oss. Det har ju också passat bra eftersom en del hästar fortfarande medicineras, men nu så här i slutet av veckan så är det lite stressigare eftersom fler och fler kommer igång. Igår kväll red Fredrik i Norge och sista flyget hann gå innan han ridit klart, så vi fick klara oss utan honom idag. Istället var Maria Neil och red större delen av förmiddagen och med ett bra upplagt schema för ridningen så hann vi med alla hästar enligt plan.
Så roligt att se dem komma igång nu vartefter och ännu roligare att se att de som är i full gång med raskare tempon ser så fina ut. De ser verkligen spänstiga ut med bra ork och gör träningen lätt i hand trots ett högt tempo.
Hoppas nu efter att efter att ha hängt på Apoteket i stort sett varje dag för att hämta mer medicin att vi har fått bort det här ordentligt och att de hittar tillbaka till den fina form de hade innan de blev sjuka.
Imorgon är det träning på morgonen och sedan tävlingar vid lunch där vi startar Haweswater, har uppdaterat kommentar angående hennes chanser och ni hittar detta som vanligt under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1