Dagbok

Stallets dagbok

Härligt att börja sätta igång hästar igen idag! Dessutom är det några som tagit det lite lugnare i en vecka och som nu kan börja träna på igen, allt enligt veterinärens ordination efter halskontrollerna. Än återstår några hästar som har fått förlängd medicinering men det dröjer inte många dagar till förrän samtliga är igång.
De som har stått på medicin ska träna lite lugnare första veckan och idag som ju då var allra första dagen så blev det lite extra lugnt vilket flera var enormt missnöjda med. De var på hugget och glada att få träna igen och helst ville de gå raskare, det syntes tydligt.
Några kommer att kollas igen i början av nästa vecka och det ska bli intressant att se hur halsarna ser ut nu efter medicineringen.
De hästar som varit igång cantrade på ganska raskt och de såg fina och starka ut, det är flera som är på gång mot start nu och det ser vi verkligen fram emot.
Imorgon är det träning precis som vanligt igen och ni har väl koll på att det sedan är tävlingar på lördag lunch? Kommentar om Haweswaters chanser kommer imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1