Dagbok

Stallets dagbok

Man blir ju extremt dagvill när det plötsligt var tävlingar en torsdag lunch, kändes som det var söndag igår eller möjligen onsdag. Så hela dagen idag har jag varit snett ute på vilken dag det egentligen var....
En del raskare träning idag för några av hästarna. Bl a Striker, Himalaya, Global Boxticker och Light Treading cantrade på extra raskt och såg både starka och fina ut. Sedan var det några som gick snäppet under i tempo samt några lugnare tempon och överlag såg hästarna bra ut och gjorde träningen utmärkt.
Tvååringarna tränar vidare och de sköter sig strålande, riktiga proffs allihop! Det är en glädje att se dem ute på banan, de är så otroligt fina och klassiga. Jag ser enormt fram emot deras säsong i år till att börja med (och naturligtvis nästa år också).
Hela dagen flöt på jättebra, jag tycker vi har ett toppenupplägg på arbetet. Sandra är stallansvarig och det är skönt att ha en person som har hand om all ruljans i stallet, det är mycket jobb och ansvar och därför är det extra viktigt att ha någon som är pålitlig och kunnig som tar hand om allt inne. Då kan övriga koncentrera sig på ridningen och sedan jobba klart det sista i stallet när träningen är klar. Fungerar klockrent!
Imorgon hoppas vi på en trevlig lördag i stallet med mycket folk!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1