Dagbok

Stallets dagbok

Lite av dagen efter idag. Mycket nöjd med gårdagen, men samtidigt trött eftersom det blir som en mental urladdning av att man är på helspänn under ett antal timmar när det är tävlingar. Nu var det ju så länge sedan vi tävlade också, så därför var vi nog lite extra laddade igår allihop.
De som startade igår mådde toppenbra idag, fina i benen och inga problem för övrigt heller. Det är ju det första man gör så här morgonen efter de har tävlat, kollar extra noga hur det är med dem och det känns väldigt skönt när man märker att allt är bra.
Vi firade Daxios seger med tårta till fikat, man måste passa på och njuta av framgångarna när man har tillfälle. Vi har jobbat hårt hela vintern med ett mål i sikte att presentera hästar som är starka och redo, då måste man också se till att fira när det lyckas.
Daxios höjdes till 82 i hcp och det är vad jag vet bara Riwaj som står högre (84) i hela Sverige bland treåringarna, men han är en sprinter och tävlar inte alls i samma lopp. Norsk Derby är huvudmålet, men det kan också bli aktuellt med start i Tyskland innan dess.
Dagens träning gick utmärkt och vi höll oss mestadels i mellantempon, vi siktar på lite raskare träning imorgon.
Startanmälan idag till på söndag då vi har Stureplan och Light Treading som gör spännande årsdebuter. Dessutom var det idag anmälningar till nästa onsdag, den 25e, det är alltså tätt mellan tävlingarna nu. Där anmälde vi Striker, Haweswater, Tailwind, Global Boxticker samt Akoya i kval. Den dagen startanmäls på torsdag.
Imorgon tänkte jag göra en ny bilduppdatering med kort från både träning och tävling, Wolfram har varit i farten och vi har många jättefina bilder på gång!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1