Dagbok

Stallets dagbok

Otroligt bra inledning på säsongen för oss! Dagen började inte så bra då Tailwind förmodligen hade sparkat till sig och var svullen på insidan av ena benet. Förhoppningsvis går det bort på ett par dagar, men idag kunde hon inte starta. Väldigt surt när hon inte en enda gång under hela vintern har haft något strul och så händer detta just precis idag! Hon hade ju en mycket lämplig uppgift... 
Men sedan blev dagen betydligt bättre när Daxios vann överlägset i en lätt jogg, 13 längder blev det och då var han inte på något sätt bottnad på det. Visst trodde vi på bra chans, men han var inte så vässad för detta så insatsen var verkligen något extra.
Det var också ett väldigt bra kvitto för oss att vi verkligen inte har "fuskat" med vinterträningen. Det har inte alltid varit så jättespännande under uppbyggnadsträningen, ryttarna har jobbat hårt med långa och lugna pass som har byggt upp en väldigt bra grund för formen. Därför känns det så skönt att se resultatet av det jobbet direkt idag!
I övrigt idag var Global Boxticker tvåa och knappt slagen, men visst kan han betydligt mer än så här och det får vi jobba på. Label Black debuterade med en fjärdeplats med mersmak helt klart.
Se närmare kommentar angående hästarnas insatser under fliken (Starter &) Resultat!
Efter tävlingarna bjöd Svensk Galopp de aktiva, dvs tränare, skötare, personal mfl på middag på restaurangen i form av en god buffé. Detta tycker jag var ett väldigt trevligt initiativ, roligt att de som jobbar med det här varje dag får lite extra uppskattning.
Imorgon firar vi dagen med tårta till fikat! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1