Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag igen, trevligaste dagen i stallet. Idag var det ett lite lugnare schema när så pass många hästar hade snabbjobbat igår, men det fanns så klart gott om hästar som skulle träna ändå. Vi körde på som vanligt med en ganska intensiv morgon gällande träningen, men sista hästen var klar mycket tidigare än vanligt. 
Efter det blev det lyxfika, vi brukar ju bli bortskämda med det på lördagar av snälla hästägare. Det där fikat är alltid något extra att se fram emot och när nu träningen var klar kändes det skönt att veta att sedan är det fullt fokus på att göra klart stallet och pyssla med hästarna. 
Nu tar vi helg och laddar för kommande vecka med mycket spännande på programmet. På måndag anmäls andra tävlingsdagen på Bro Park (onsdag 24e) samt att också startlistan till Jägersros första tävlingsdag nästa söndag kommer ut. På onsdag är det äntligen dags för vårpremiär på Bro Park och dagen efter kommer startlistan ut till den 24e. Dvs en vecka med två vårpremiär (Bro Park och Jägersro), Göteborg startar upp först den 12 maj eftersom de ju bara tävlar på gräs och den är inte redo än. Klampenborg, Danmark hade faktiskt vårpremiär idag och Norge startar upp torsdagen den 25 april. Nu är vi igång!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1