Dagbok

Stallets dagbok

En väldigt rolig träningsdag idag med massor av snabbjobb! Det var några som gick fort på rakbanan (de som av olika anledningar tränar och trivs bäst där), men de allra flesta tränade på dirttracken. 
Det blev en mycket bra värdemätare på var de står träningsmässigt, efter idag kan jag uppdatera planerna för lopp lite mer för många av hästarna. I samråd med ryttarna fick vi mer exakt koll på hur mycket mer snabbare träning varje häst behöver innan den är startklar. 
Samtliga hästar har verkligen fått en gedigen uppbyggande grundträning under vintern. Sedan har det varit en del utmaningar med vädret som gjort att banorna emellanåt inte gått att träna på exakt så fort som man velat och vissa dagar har vi fått ändra planerna.
Det känns i alla fall som att vi är bra på gång och vi har många hästar som vi har stora förhoppningar på, det kan bli en spännande säsong. 
Efter alla hästar hade tränat klart blev det trevligt lördagsfika och därefter var det resten av arbetet kvar att göra; sköta om alla hästarna som duschat efter träningen och sätta kyllera på benen på de som snabbjobbat samt allt stallarbete. 
Det har varit en bra träningsvecka och nästa vecka är det dags för både anmälan och startanmälan till årets första tävlingsdag. Som grädde på moset ser det ut att bli rejält vårväder och varma grader nu framöver, underbart!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1