Dagbok

Stallets dagbok

Igår sa väderprognosen snöstorm idag på Bro med väldigt stora mängder snö. På förhand var jag osäker på om det ens skulle gå att träna, men hoppades att vi skulle hinna med det innan det blev alltför mycket oväder. Vi startade upp tidigt och det blåste friskt redan på morgonen, men inte värre än att det utan problem gick att rida och överhuvudtaget vara ute. Träningen gick bra i blandade tempon, några tränade på dirttracken och resten på rakbanan.
Varje morgon släpper vi ut de fyra första hästarna i hagen ganska tidigt och sedan rullar det på under dagen så alla får vara ute. Idag gjorde vi precis som vanligt men drog ner på tiden de var ute. Mest för att alla skulle hinna komma ut innan ett eventuellt oväder, men också för att det ändå blåste en del och det var inte toppmysigt att vara ute alltför länge. 
Bro Park verkar dock ha haft en väldans tur, det kom ingen nederbörd överhuvudtaget medan det inne i Stockholm är helt vitt med ett ganska tjockt täcke snö efter en eftermiddag med oväder.
Nu ser det ut att bli två nätter med några minusgrader, men från fredag och framåt bara plusgrader och nästa vecka ser ut att bjuda på uppåt 12-13 grader varmt, längtar!
Mycket vädersnack här, men det påverkar vår träning i hög grad. Dessutom längtar man ju efter vår och värme nu!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1