Dagbok

Stallets dagbok

Idag kändes det verkligen att vi närmar oss vårpremiären när årets första snabbjobb reds för några av hästarna. Det var så himla kul och peppande att se dem gå fort.
Nu red vi ganska snälla snabbjobb där vi började i mellantempo, ökade lite mer i svängen och sedan lät dem sträcka ut över upploppet men väl i hand. Det var lagom upplagda arbeten eftersom vi ville se lite mer var de står inför nästa jobb. 
Det är alltid ett pusslande och övervägande vilka hästar som ska träna med vilka. Några kanske tränar bäst ensamma så här i början. Det är mycket att fundera över så det blir så bra som möjligt för varje häst och att de som jobbar tillsammans är jämngoda. 
Att stå och se dem galoppera förbi gör att man ännu mer längtar tills säsongen sätter igång, så mycket förväntningar och planer inför årets tävlingar. 
Nu tar vi lite helg och så är vi mycket laddade inför nästa veckas träning!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1