Dagbok

Stallets dagbok

Som vi hade förhoppningar om så var både rakbanan och dirttracken helt annorlunda idag. Det var fäste och precis lagom mjukt för att kunna träna på så mycket man ville.
Vi har börjat öka upp tempot mer och mer nu, men vill samtidigt inte stressa och dra upp träningen för mycket på en gång. Det är ju jätteviktigt att varje häst individuellt verkligen får den uppbyggnad och träning som behövs för att ha en riktigt bra grund när säsongen sätter igång, de ska ju hålla formen ganska länge under året. Hellre i så fall start någon vecka senare än att hoppa över något moment i uppträningen för att det är bråttom att få dem klara. 
Vi gjorde ett upplägg på banan idag där de började lugnare och så ökades tempot lite mer och mer vartefter. Hästarna såg fina ut, de var starka och låg på hela vägen. 
Så skönt med det här varmare vädret och det verkade även hästarna tycka, speciellt när de kom ut i hagarna. De flög runt och var extra pigga i stort sett allihopa. Det märktes detsamma även på hästarna från andra stall i hagarna bredvid, det var verkligen full fart där ute mest hela dagen. 
Hoppas att de här plusgraderna är här för att stanna!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1