Dagbok

Stallets dagbok

Efter en kall natt var samtliga banor ridbara, men de kalla graderna gjorde dem ganska lösa. Vi höll oss i hyfsat lugna tempon och det blev träning både på rakbanan, volten vid rakbanan och på dirttracken. Hästarna var ganska pigga och laddade efter en träningsfri dag, men de skötte sig ändå fint. 
Tvååringen gör framsteg varje dag, han har så lätt för sig och snappar direkt upp vad det är han ska göra. Idag blev det övning av styrning på stallgången och han var hur duktig som helst.
Han är inte bara duktig utan också snygg, vilket han var redan när han kom till oss. Men sedan dess har han utvecklats massor kroppsmässigt och jag tycker bara senaste veckan att han blivit ännu pampigare. 
Angående veckans träningsförutsättningar så säger väderprognosen att det ska vara ganska kallt även i natt, men sedan ser det ut att bli betydligt varmare nätter. Vi hoppas den prognosen håller i sig så vi får hit våren på allvar och riktigt bra banor som vi kan träna raskare på.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1