Dagbok

Stallets dagbok

Idag fick flera av hästarna träna på ett litet snäpp till. De startade upp i lugnare tempo, men ökade sedan på lite mer från mitt i sista sväng. Vi pratar absolut inte om snabbjobb, men bara något mer tempo. Jag tror hästarna har längtat efter detta, de var mycket peppade. 
Tycker samtliga såg starka ut, låg på hela vägen och gjorde det mycket lätt och fint. 
Träningen har verkligen ökats på nu och det gäller att balansera det så det inte blir för mycket för fort. Vi kommer resten av veckan blanda med att rida en del även på rakbanan som öppnat nu. 
På kvällen var det då den här extrastämman som det varit många turer kring och det blev som väntat ett mycket stökigt möte. Tror jag nöjer mig med att skriva så, tror tyvärr inte det går att skriva något balanserat om det här eftersom det är så infekterat från vissa håll. 
Kan i alla fall skriva att det här valet av ordförande har noll och inget att göra med Bara-projektet. Däremot är helt andra stora förändringar  nödvändiga för att galoppen ska komma på rätt väg igen, för det har vi verkligen inte varit de senaste månaderna utan precis tvärtom. Vi hoppas nu att Svensk Galopp ska kunna ta många steg i rätt riktning så fort det bara är möjligt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1