Dagbok

Stallets dagbok

Träningen idag var runt området där det tinat så mycket att underlaget blivit mjukt nog att kunna galoppera lite lugnt på. Vi kunde rida längre turer där för att hästarna skulle få jobba ordentligt, men de är nu redo att börjar träna mer. 
Dirttracken har sedan igår körts igång och tack vare bra insats från banpersonalen är den redo att tränas på. Efter lunch fick vi besked om att den öppnar igen och det ser vi verkligen fram emot- nu börjar nästa fas i träningen. 
Efter lunch hade vi möte med genomgång av årets propositioner och de verkar äntligen vara på gång nu. Så fort de är publicerade kan man börja planera upp mer för varje häst hur säsongens inledning ska läggas upp. 
Idag åkte Stureplan till sitt nya hem och liv som avelshingst. Det känns så roligt att han får chansen och jag har en känsla av att han kan bli en tillgång som avelshingst. Letar man efter en hingst med bra psyke så har man kommit helt rätt. Så cool, så självsäker och helt utan nerver. Jag har sällan mött en häst som älskar att tävla och träna så mycket, helt överlycklig varje gång vi flätade honom till tävling. Han ville verkligen vinna varje gång och var så nöjd med sig själv efter varje segerlopp, då spatserade han runt som en kung efteråt. 
Han har fint blod och det ska bli så spännande att se hur hans avkommor blir. Det vore drömmen att så småningom få in en liten Sturekopia i träning. 
Han har betytt enormt mycket för vårt stall och är en helt oförglömlig häst. Att han nu får den här möjligheten är otroligt spännande!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1