Dagbok

Stallets dagbok

I natt hade graderna varit nere under nollan ett tag och det räckte för att banorna skulle torka upp en del. Första turen red vi som vanligt nere vid volten där rakbanorna slutar och det gick bra. Andra turen testade vi den volt som ligger precis utanför ingången till dirttrackbanan och bredvid det stora gräsfältet. Den volten har varit frusen hela vintern, men nu har de fått igång den och vi fick meddelande på morgonen om att den var öppen. 
Ryttarna bedömde att den volten var i bra skick och vi fortsatte resten av dagens turer där, det är ju om inte annat lite roligt med omväxling. 
Efter flera dagar med endast trav så var det minst sagt pigga och entusiastiska hästar som var ute. Det gällde inte bara vårt stall utan lite överallt studsade hästarna omkring, det var livat på området idag!
Som vanligt på lördagar var det den där härliga helgkänslan med trevliga hästägare som kom på besök och vi blev bortskämda med lyxfika. 
Nu tar vi lite helg och laddar för kommande vecka!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1