Dagbok

Stallets dagbok

Även idag var banan fin och perfekt djup för den träning vi gör just nu. Hästarna galopperar ganska länge där och är mer eller mindre svettiga när de är klara, det blir ett ordentligt pass. 
Men om kanske två veckor kommer vi vilja börja cantra i mer tempo och då vill det till att det finns banor till det. Kan man hoppas på att det blir varmt inom kort så dirttracken smälter av och kan börja komma i ordning igen? Det behövs!
Är i alla fall mycket nöjd med hästarna idag, tycker de ser så fina ut och galopperar elastiskt. Det känns som att de generellt har mått väldigt bra av den här träningen vi gör nu. 
Imorgon blir det lite lugnare och så fortsätter vi som vanligt på torsdag. Allt så klart beroende på vädrets makt över banförhållanden. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1