Dagbok

Stallets dagbok

Varmare idag och det gjorde lite mer fukt och fäste i banan direkt på morgonen. Men det började sedan småregna lite samtidigt som graderna gick upp ytterligare. Banan höll så länge vi tränade, men efter lunch var det ganska geggigt. 
Skönt att vi kunde träna ordentligt idag, men jag undrar om det verkligen fungerar imorgon. Det ska regna och vi talar inte lite duggregn utan om stora mängder. Man kan ju hoppas, men med största sannolikhet är det inte ridbart alls imorgon. 
Sådana här väderomslag som påverkar banan finns med i tidsberäkningen när hästarna tränas igång, man måste räkna med att när tjälen släpper så kommer det bli en tid när vi inte kan träna som vi vill. Men om det redan är nu den processen sker eller om det bara är tillfälligt varmare, ja det återstår att se. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1