Dagbok

Stallets dagbok

Träningen går vidare med hästarna och även om det just nu är lugnare uppbyggande träning så känns det ändå väldigt motiverande.
Självklart är det ju allra roligast när hästarna tränar på mer och snabbjobbar, så man kanske kan tro att det känns lite segt just nu när de galopperar i lugnare tempon. Men hästarna ser så bra ut och det känns verkligen som att den här vintern har gjort dem gott, så det är väldigt trevligt att se hur fint de jobbar sig. 
Vi har hittat ett smart upplägg på alla jobbrutiner i stallet och hur vi lägger upp arbetet med fokus på ridning först och sedan all skötsel av hästar mm. Allt flyter på väldigt bra just nu. När de flesta hästarna vilade så var det ganska lugnt för oss också, men nu är det full fart igen och det känns bara roligt. 
Imorgon ser vi fram emot träning som vanligt och lite helgkänsla! 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1