Dagbok

Stallets dagbok

Så var det ny vecka och det blev en lång dag på Bro Park. Först arbete på förmiddagen i stallet och med hästarna med de rutiner vi har just nu. 
Egentligen hade vi tänkt börja rida några få hästar idag som är på lite annat schema än övriga, men eftersom det även idag skulle vara rejält kallt (vilket det också var), så vi har flyttat fram det till torsdag. 
På kvällen hade vi ett möte i Fullmäktigegruppen för Stockholm. Istället för att åka hem och sedan tillbaka igen med risk för köer så stannade jag kvar hela dagen. Det blev en möjlighet att jobba med lite papper och annat jobb vid datorn som alltid behövs. Men tiden gick fortare än jag trodde, som vanligt tror man att man ska hinna massor och vips så har timmarna gått... 
Mötet blev i alla fall över all förväntan och stor enighet rådde vilket är mycket positivt. Utan tvekan var det värt en lång dag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1