Dagbok

Stallets dagbok

Seger nr 200 som tränare! När Forty Love vann betydde det att vi äntligen nått den milstolpe vi sneglat länge på och det kändes fantastiskt. Tycker också att det var extra passande att det var just PA som red med tanke på hur många år vi har samarbetet. 
Hur bra kommer Forty bli? Att hon vann var verkligen långt ifrån väntat, hon skulle bara få ett lopp och lära sig mer. Kan hon vinna med de här förutsättningarna så ska det bli väldigt intressant att se hennes fulla kapacitet när hon mognat klart. 
Och hur bra är Blueprint? Enligt oss är han väldigt väldigt bra och det är svårt att göra det bättre än vad han gjorde idag när han gick från sist till först och bara joggade ifrån övriga. 
En tydlig målsättning i stallet är att växla upp kvaliteten på hästarna vartefter, vi vill vara med och kunna konkurrera i de stora loppen. Då krävs också att man har ägare som satsar på oss och jag är så enormt tacksam för att vi har det. Det betyder mer än jag kan uttrycka, men ett stort tack till samtliga ägare i vårt stall!
Också ett stort tack till hela teamet i stallet. Det är de små sakerna som kan göra stor skillnad. Engagemang, hårt jobb och att alltid göra det där lilla extra som behövs och aldrig ta den enkla vägen ut i arbetet med hästar är jätteviktigt. Då måste man också ha folk som lägger ner sin själ i arbetet och dessutom samarbetar. Jag är så glad för att vi har allt det här och jag vet vilken skillnad det gör. 
Idag var en historisk dag för oss och att det dessutom råkade bli en så himla bra dag gör den bara ännu mer minnesvärd.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1