Dagbok

Stallets dagbok

Nu är en lång arbetsdag till ända och det ska bli skönt att ta helg. Idag har varit en ganska stressig dag med många bollar i luften samtidigt, men till slut blev allt vi skulle hinna med klart. Det är lite så det är att jobba med hästar ibland, även om man har ett schema för dagen så blir det ändringar och andra saker tillkommer som måste lösas. 
Banorna är i kanonskick just nu, perfekt fäste och lagom djupa. Kan det hålla sig så här med något kallare nätter och varmare dagar så vore det underbart, det innebär att tjälen försvinner sakta men säkert utan att det märks så mycket.
I skrivande stund är det exakt en timme kvar till finalen av Melodifestivalen (som ju absolut inte får missas!) och jag håller tummarna för att Tusse (som också är favorit hos spelbolagen) vinner ikväll. Han är bara 19 år och otroligt duktig med en stark låt, vinner han borde vi även ha en bra chans i Eurovision i vår.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1