Dagbok

Stallets dagbok

Över natten hade snön smält undan massor, nästan otroligt snabbt. Igår var det mycket snö på fältet och det var fint att galoppera på, idag syntes gräset och den fina snön var förvandlad till slabbig isgegga.
Däremot var rakbanan i gott skick, men man kände att med den här takten så är det sista dagen på ett tag som vi kan använda den. Mycket riktigt så fick vi meddelande senare på dagen att nu har tjällossningsprocessen satts igång och tills vidare är banan stängd. Håller det sig på plus nu så borde det gå ganska fort att bli av med tjälen.  
Dagens träning gick bra och planen för dagen var att vi skulle vara klara extra tidigt. Detta för att avsluta dagen med en grillunch i stallet tillsammans. Året har ju börjat så bra för oss och det ville vi fira. Vi alla jobbar hårt och lägger ner mycket jobb och då ska man också kunna njuta lite när det blir framgångar. I normala tider hade vi gått ut på restaurang, men det fungerar inte riktigt just nu om man är flera personer.
Grilla gör vi annars ofta på sommaren, men det gick ju jättebra att göra även på vintern och det är så himla gott nästan oavsett vilken mat det än är eftersom man får den där speciella grillsmaken.
Det blev en väldigt trevlig avslutning både på dagen och veckan. 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1