Dagbok

Stallets dagbok

Nu närmar sig vinterns sista tävlingsdag, på söndag närmare bestämt. Därefter får vi lugna oss till april, men då drar ju både Jägersro och Bro Park igång med full kraft och några veckor senare även Göteborg (samt så klart också Övrevoll och Klampenborg). 
För de hästar som inte har startat i vinter så är det ändå relativt kort tid till vårsäsongen och de tränas för att vara redo när tävlingarna börjar igen. 
För de hästar som däremot har tävlat under vintern så vill vi ha ner dem en aning i form innan de fortsätter att träna igen och det gör vi genom att först ge dem några veckors ledigt och därefter träna igång i lugnare tempon till en början. De ska ju hålla formen under en längre tid och då är det bra om man litegrann kan få ner den ett tag nu.
Vi ser verkligen fram emot huvudsäsongen och har större lopp i åtanke för både flera av de äldre hästarna samt naturligtvis två och treåringarna, det ser väldigt spännande ut. Så fort propositionerna är ute så är det en mer exakt planering för säsongen som gäller, väntar bara på att de ska dyka upp snart.
Först gäller dock fokus på söndagens tävlingar med fyra starthästar och en intensiv dag med alla i loppen efter varandra. Självklart är det så klart imorgon träning som vanligt och förberedelser inför söndagen.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1