Dagbok

Stallets dagbok

Fjorton minusgrader på morgonen och kylan kändes rejält. Dock kröp graderna uppåt under dagen, det blev faktiskt både soligt och riktigt trevligt väder framåt lunch. Jag vet att det är ett väldigt tjatande om vädret på den här sidan, men när man jobbar mestadels utomhus och träningsmöjligheterna är extremt påverkade av vädret så blir det viktigt.
Banan var trots kalla grader i gott skick, men vi försöker ändå hitta alternativ för träningen emellanåt. Idag blev det galopp på snön för ett par av hästarna och de tyckte det var väldigt roligt.
På Bro Park finns flera stora fält där vi på sommaren kan ge hästarna extra gräsgalopper och variation i träningen. Dessa fält har nu ett rejält lager snö på sig och det går jättebra att rida där, det kändes som att underlaget var precis lagom djupt. 
Så idag hade vi en ganska stor variation på träningen och förutom snöträningen hade vi hästar på rakbanan, dirttracken samt runt hela området/skogsslingan. Det är ingen brist på möjligheter till olika sorts träning direkt, är väldigt tacksam för de fina förutsättningarna som finns till och med på vintern.
Vid lunch hade vi årsmöte i Bro Parks Tränarförening och det är alltid bra att kunna träffas och ta upp saker som rör oss alla gemensamt. Det är så klart lättare att föra fram önskemål, idéer och annat om vi gör det tillsammans. 
Imorgon är dirttracken stängd och hästarna kommer få en välförtjänt träningsfri dag.  

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1