Dagbok

Stallets dagbok

Snöstormsväder imorse, det blåste så mycket att det snöade helt åt sidan istället för nedåt och det kändes isande kallt trots att det rent gradmässigt inte var så farligt. Är lagom less på snö och kyla nu och drömmer om vår och värme, kan det bli en extra tidig vår i år kanske?
Efter en kall natt så var banan helt okej men ändå åt det lösare hållet. Vi höll oss i mellantempon som kändes ganska lagom och hästarna skötte sig fint. 
Håller verkligen tummarna för att det inte blir för kallt på söndag så det blir bra fäste i banan vilket är det absolut viktigaste. 
Jag har idag uppdaterat med nya bilder eftersom Wolfram har tagit en hel del jättefina träningsbilder och ni hittar dem (samt några bilder från Snowfoots seger) under fliken Veckans Bilder, så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1