Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens 16 minusgrader kändes dagens 4-5 minus som rena lyxen. Det är märkligt hur fort man vänjer sig, hade de här graderna varit för några veckor sedan hade jag gnällt som sjutton över kylan och nu var det ren glädje över hur milt det kändes idag.
Dirttracken hade också svarat mycket bra på att graderna hade gått upp och den hade ett gott fäste även om den fortfarande var åt det krävande hållet så klart. 
Vi kunde därför träna på raskare med de hästar som var inplanerade för det och de såg fina ut och gjorde det med plusintryck allihopa.
Efter fikarasten var det sedan kvar att rida de hästar som tränar i lugnare tempon och även det gick bra. Det gällde då främst de som startar först till vårsäsongen och oj vad vi längtar tills dess och när det är dags för betydligt fler av våra hästar att starta. 
Man får glädja sig åt att vi faktiskt nu är inne i februari och det är inte så himla många veckor ytterligare innan våren borde närma sig, i alla fall enligt almanackan. Just nu får man kanske inte några hejdundrande vårvibbar när det snöar hela tiden, men vädret kan ju ändra sig väldigt fort.
Imorgon blir det en lugnare dag på träningsfronten eftersom dirttracken är stängd.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1