Dagbok

Stallets dagbok

Idag var då som vanligt dirttracken stängd och några av hästarna tränade istället ute på rakbanan medan övriga hade en träningsfri dag idag. 
Banan var fin idag och än så länge finns det kyla kvar i banorna, men hur många dagar ytterligare om plusgraderna håller i sig? Det bästa hade varit om plusgraderna sedan låg kvar för då skulle banan först smälta och bli geggig och därefter torka upp. Det ser dock ut som att det kan bli minusgrader igen i slutet av nästa vecka.
Under kvällen har jag samtidigt som en del arbete vid datorn har skötts även tittat på hela ceremonin när Joe Biden svors in som ny president i USA. Han har tidigare myntat ett uttryck som jag tycker är väldigt bra och tänkvärt: "Failure at some point in your life is inevitable, but giving up is unforgivable". Fritt översatt; "Misslyckande vid något tillfälle i livet är oundvikligt, men att ge upp är oförlåtligt". 

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1