Dagbok

Stallets dagbok

Det var minusgrader idag, men trots det var det "styltväder", dvs det blev isstyltor som packar sig i hovarna. Normalt sett är det endast ett problem vid nollgradigt när snön smälter, så det var minst sagt märkligt. 
Efter första turen tog vi en längre rast och väntade på att en del snö skulle plogas av samt att graderna kanske skulle ändras så att det blev torrare i snön. 
Andra turen gick bättre, men även där fastnade det och risken blev för stor, så de sista turerna inställde vi. 
Det har varit klent med träningen i veckan, men i de här lägena gäller det att ha lite is i magen och inte stressa på och jaga runt när väderförhållandena (och därmed banorna) inte är optimala. 
Imorgon ska det bli väldigt kallt, men till söndag säger väderprognosen att graderna ska bli mera lagom med endast ett fåtal minusgrader. Just nu är det vädret som avgör det mesta faktiskt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1