Dagbok

Stallets dagbok

Efter en natt med regn och plusgrader så var banan idag öppen igen, men blöt. Att det är vatten på ytan är inget problem, det dämpar snarare och gör att varje steg landar mjukt. Dock gör en geggig bana att den måste packas för att bli jämn och bra, så då blir den ganska hård och det gör att man vill hålla igen på tempot. 
Vi höll oss i mycket långsamma tempon, mera motion än träning. Hästarna skötte sig bra, det är som att de förstår att idag blir det inte snabbare än så här.
De enda som tränade på rakbanan var Chamori som kombinerar lugn canter med jobb nere på volten i slutet av rakbanan. Även Sandstorm (som Andreas red för första gången idag) och Douze Points cantrade där och de fortsätter att sköta sig exemplariskt båda två.
Imorgon är dirttracken stängd för preparering, men vi kommer rida en del turer på rakbanan istället.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1