Dagbok

Stallets dagbok

Idag vänder det! Från och med nu blir dagarna längre och vi får ha sol en liten stund mer för varje dag (nåja, själva solen har vi ju inte sett på evigheter...). Även om det inte märks så mycket nu i början så är det ändå viktigt ur en psykologisk vinkel, att vi går mot ljusare (och förhoppningsvis bättre) tider.
Idag inleds också julveckan och jag skulle ljuga om jag sa att det känns julaktigt, med regnigt väder och ganska många plusgrader så känns det snarare som oktober. Men vi får ändå njuta lite av att det faktiskt är jul och helg även om just det här året är minst sagt annorlunda för de flesta.
Efter en hel del regn under natten och även de senaste dagarna så var banan jämn men ganska blöt. Vi höll oss i mellantempon åt det lugnare hållet och det var ganska lagom med tanke på banförhållanden även om några av hästarna ville gå betydligt raskare än så.
Idag var det startanmälan till Nyårsdagen och kanske är det något slags rekord i tidighet, har vi någonsin startanmält elva dagar innan en tävling tidigare? Vill man få ut programmet i tid så antar jag att det inte fanns något alternativ med tanke på hur helgdagarna ligger. 
Vi har fem starthästar i fyra lopp samt ett kval. För att kolla in vilka som startar så tittar ni under fliken Starter (& Resultat). 
Imorgon siktar vi på något raskare tempon om banan tillåter.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1