Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det premiär för åringarna Sandstorm och Douze Points att ridas tillsammans och utan förhäst. Så klart är det en större trygghet för dem att ha en stabil äldre häst framför sig, men samtidigt är det nyttigt för dem att lära sig att inte förlita sig på någon annan. De skötte sig mycket bra och fungerade fint tillsammans ute på rakbanan.
Nu blir nästa steg att ta dem till dirttracken och det är ju en stor skillnad att vara ute på en stor bana som är betydligt bredare. Först behöver de dock öva några gånger ytterligare på rakbanan innan de är redo att avancera vidare.
I övrigt idag så var det lugnare tempon som gällde efter stora mängder regn under natten. Banan höll ihop bra trots allt, men åt det blöta hållet var den vilket inte var någon överraskning. Jag måste ändå säga att banan tål en hel nederbörd och är i väldigt gott skick och det mycket tack vare ett bra nedlagt arbete av den duktiga banpersonalen.
Förhoppningsvis har banan torkat upp mer tills imorgon.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1