Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med vanliga stallrutiner samt träning ute på rakbanan. Redan kl 11.00 började tävlingarna så redan tidigt var det dags att hämta sadlar och förbereda hästarna. 
Ingen höjdardag för oss med två fjärdeplatser och det känns ganska skönt nu att det här året är till ända snart och vi kan nu blicka framåt mot 2021. 
Vi har sålt av en hel del hästar som inte fungerat och har för tillfället lite färre hästar, men av dessa så är det många vi har stora förväntningar på inför kommande år.
Nästa år hoppas vi också verkligen att den här pandemin bleknar och försvinner så att livet kan bli mer som vanligt igen. I galoppens värld är det framför allt att få tillbaka publiken igen, men så klart är livet utanför galoppen det viktigaste, dvs att man kan träffas som man gjorde innan coronan.
Trots att vi har levt med det här i många månader nu så har jag fortfarande inte vant mig, det känns helt surrealistiskt att man ska hålla avstånd och att folk går runt med munskydd. Det känns som vi har sett det här scenariot eller liknande på film massor med gånger, men att det sker i verkligheten är faktiskt svårt att ta in.
De här vaccineringarna som nu har inletts ute i Europa är det stora hoppet. Tyskland ska ju ha vaccinerat klart hela sin befolkning redan i januari och då blir det ju extremt intressant att se effekten av det. Blir det så bra som det verkar så får ju Sverige bara se till att distribuera ut vaccin betydligt raskare än de har planerat nu.
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg och en mysig lucia som det ju är imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1