Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes med de vanliga rutinerna i stallet och sedan ridning av alla hästar som skulle träna på banan. Det var blandat med en del raskare canters och något lugnare tempon och hästarna såg fina ut. Det är extra roligt att se Chamori ute på banan igen, hon har verkligen utvecklats i kroppen under sin vila och ser strålande fin ut på alla sätt.
Vi ser mycket fram emot att se henne tävla nästa år med rätt förutsättningar, det är sådant man längtar efter nu under vintern i väntan på vår.
Inridningen av Douze Points fortsätter och han är så läraktig och cool. Idag var det också premiär för ridning ute på området med fuxhingsten (namn kommer vilken dag som helst...) och han fick med sig A Ragman som förhäst. De travade en bit på rakbanan och cantrade därefter resten och han är ju så otroligt fin. Valmir sa att han blir liksom aldrig trött, åringar blir vanligtvis avrastade och trötta ganska fort, men han orkar hur mycket som helst av sig själv. 
Strax före lunch när vi höll på med skötsel av hästar och lite allmänt stallarbete så landade en mystisk fågel på taket till vår lada. Ni som följer oss på Instagram eller Facebook kan se på Händelser (dvs det som bara ligger kvar i 24 timmar) en liten video på fågeln. Det såg ut som en brun duva och den uppförde sig lite annorlunda än fåglar normalt gör, kanske en tam variant? Några har föreslagit att det är en brevduva som kommit fel eller tar en paus, men i så fall är den inte av det vassaste slaget för den flög runt en sväng lite förvirrat och kom tillbaka. Den såg ändå rätt lugn ut, vi får se om vi ser den igen. 
Imorgon är banan stängd och vi tar en lite lugnare träningsdag.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1