Dagbok

Stallets dagbok

Vilken skön seger för Beach Road One idag! Han gick upp i Guldklass och har höjt sin handicap ytterligare, men visade att han motsvarar det med och han utvecklas hela tiden. Andreas red ett lopp enligt skolboken och segern blev ganska enkel. 
Även Quagmire gjorde ett positivt lopp som trea och eftersom han är ny hos oss så måste vi ju lära oss honom och vad som passar honom och idag fick vi en del bra ledtrådar och svar för framtiden. 
En mycket uppmuntrande dag, det var minst sagt välbehövligt med en seger efter att ha haft både flera stolpar ut (slagen huvud med två hästar för två veckor sedan...) och en hel del besvikelser. 
Vi är på rätt väg med hästarna och stallet och idag fick vi ett litet kvitto på det. Först till nästa år tror jag vi får skörda för fullt av det arbete vi lägger ner nu, men dagens resultat var en stor uppmuntran för oss.
Se närmare kommentarer under fliken (Starter &) Resultat!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1