Dagbok

Stallets dagbok

Första dagen med minusgrader och för min del får det gärna vara den sista också även om det kanske är lite överoptimistiskt... Jag tar mycket hellre gårdagens storm än minusgrader, hatar verkligen när det är kallt och marken är frusen.
Dirttracken var trots kylan i fint skick, den var körd och redo när banan öppnade. Jag har sagt det tidigare, men säger det igen; bättre banskötsel än nu har vi aldrig haft och det är verkligen glädjande att se vilket jobb och engagemang som läggs ner.
Hästarna skötte sig utmärkt i dagens rutinträning och såg fina ut allihop. Det blev en bra arbetsdag där vi hann med en hel del extraarbeten inne i stallet också som behövdes.
Imorgon blir det en intensiv dag, vi rider tidigt på morgonen och därefter är det då tävlingar som drar igång redan kl 11.00. Två starthästar har vi imorgon och jag har skrivit kommentarer om deras chanser under fliken Starter (& Resultat), så titta in där!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1