Dagbok

Stallets dagbok

Andra dagen utan regn och banorna har torkat upp bra. Så här långt har dirttracken varit bäst och den vi har tränat på både igår och idag. Att den är bättre än rakbanan (som annars tål vatten väldigt bra) tror jag beror på att dirttracken har körts så mycket till tävlingarna så den prepareringen har hjälpt till att torka upp banan. Nu börjar dock båda banorna bli helt bra igen och vi får hoppas att regnet håller sig borta ett bra tag till.
Precis som igår så tränade hästarna på fint på banan, men jag såg dem inte så mycket faktiskt eftersom dimman låg tät på banan. Första turen på morgonen såg man de sista 200 meterna och det var allt, men under dagen lättade det en aning men inte helt. 
Arbetsdagen flöt på fint och hästarna skötte sig bra. Snowfoot (som är en häst som tittar på det mesta i omgivningen och gärna överreagerar på det) testade blinkers idag och det fungerade strålande. Det här är en väldigt fin häst som det ska bli väldigt spännande att se när det är dags för start snart, men först kval om dryga två veckor.
Imorgon är det en del snabbare arbeten på programmet!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1