Dagbok

Stallets dagbok

Bra förutsättningar idag med fina banförhållanden både ute på rakbanan och på dirttracken. Det var goda tempon på träningen och hästarna skötte sig utmärkt. Det arbetssystem vi har nu med både träningen och arbetet med hästarna i stallet efteråt fungerar väldigt bra och känns helrätt på alla sätt. 
Idag var det startanmälan till nästa onsdag på Bro Park och då har vi Kew Bridge och High Max till start. Vi har även startanmält Perfect Sister till kval, men det är mest för säkerhets skull eftersom hon ju kvalar på söndag. Vi har ingen misstanke om att hon inte skulle sköta sig finfint då, men det vore ju dumt om vi inte har möjligheterna öppna om något skulle strula på söndag. Hon har lopp den 28e, så vi vill gärna säkerställa att hon är kvalad och klar tills dess. Hon står också kvar i Kriteriet (eller Götaland som är den korta varianten) den 8 november, men vi tar en sak i taget.
Slutligen; just nu håller vi på och säljer ett par hästar som ridhästar och/eller avelsston (här finns möjligheter även för ponny eller halvblodsavel om man håller på med det), så vet ni någon som söker häst så är det ett tips att kontakta mig (Caroline) via telefon eller mail.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1