Dagbok

Stallets dagbok

Idag började Valmir (De Azeredo) hos oss, något vi har sett fram emot länge. Det känns otroligt inspirerande och som en nystart med det här samarbetet. Han kommer ha ett stort ansvar i stallet och han och jag kommer jobba tillsammans med hästarna på ett sätt jag tror kommer bli jättebra.
Han anlände tidigt imorse med tåget och första dagen så här blev mycket introduktion och att vi gick igenom alla hästar. Efter att vi haft många starthästar igår så var det lite lugnare på ridfronten, men han red tre turer och hade så klart även koll på de andra hästarna som reds samtidigt. Han red idag House in Order, Bright Light och Snowfoot och gillade allihop. Han var också ute och jobbade med nya åringen Douze Points i longering, vilket fin och lättlärd häst det är!
Vi har lagt om arbetet i stallet så att vi har mer personal som sköter själva stallet med mockning och annat medan ryttarna har fokus på hästarna. Jag vill ju att Valmir spenderar sin tid så mycket som möjligt med att framför allt rida och ta hand om hästarna.
Imorgon jobbar vi vidare och vid lunch kör jag (med Malin som sällskap och hjälp) mot Göteborg med Dhakota för start i St Leger på lördag.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1