Dagbok

Stallets dagbok

En del raskare tempon stod på programmet idag och hästarna tränade på utmärkt. De som gick fortast var:
A Ragman och Chizhou- gott tempo hela vägen och båda siktar på start om två veckor, den 30e.
Kew Bridge- hon trivs bäst med att träna ensam och även hon har lopp den 30e (som blir en dag med väldans många startande från vårt stall).
Perfect Sister och Hällmyrans Zahra- den förstnämnda har utvecklats rekordsnabbt och kval ligger inte långt borta nu. Zahra har även hon lopp den 30e och för henne blir det debut.
Stureplan- är på gång mot start om ungefär en månad. Han är en kraftig häst och efter en längre bortavaro så får man grundträna ordentligt och höja träningsdosen långsamt så hela kroppen hinner med, därför har det tagit lite tid. Idag gick han i friskt tempo och fick han bestämma skulle det gå ännu fortare.
Utöver dessa så var det ett antal hästar som även de tränade på i snäppet under i tempo men ändå snabbare, det var en bra träningsdag med många plusintryck.
Imorgon blir det en lugnare dag med pyssel och annat på programmet.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1