Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det förutom träning och det vanliga stallarbetet även en riktig pyssel-och fixdag. Det var till att börja med uppackning av lådor mm som var med i Malmö (när man kommer hem sent på kvällen så vill man sällan städa och ha sig i transporten utan man vill bara hem). Därefter kördes transporten tillbaka där vi hyrde den, nystädad och fin.
Vi hann också med att frisera fem manar (det är nu dags igen att ta tag i det här projektet som ständigt är aktuellt) och det hanns även med en ordentlig fixning av underlaget i walkern. 
Imorgon är det lite annorlunda upplägg på dagen. Vi kommer åka tåg till Falköping på morgonen för att kolla in åringar inför auktionen hos Tor och Helena Sigfridsson. 
Innan dess vill jag gärna se så många hästar som möjligt träna, så det blir extra tidig start i stallet och de första hästarna kommer ridas tidigare än vanligt.
Rapport från dagen kommer naturligtvis som vanligt imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1