Dagbok

Stallets dagbok

Idag var banan jättefin igen och vi kunde träna på raskt vilket naturligtvis var efterlängtat efter några dagar med återhållsamma tempon.
Några att nämna:
A Ragman, Kew Bridge och Hällmyrans Zahra tränade i samma tur och det gick undan rejält hela vägen, de såg mycket starka och fina ut.
Beach Road One och Chamori tillsammans i gott tempo som ökades lite till över upploppet, en bra träningsrunda.
Sharp Eye startade i söndags och fick idag träna med Perfect Sister som verkligen har stått för en fantastiskt snabb utveckling den senaste tiden, hon har kommit igång väldigt fint.
Några till som är på uppåtgående är Stureplan (som kommit ganska långt i sin träning och går i bra tempon), House in Order och Eye for an Eye, de kommer alla komma igång nu under hösten.
Idag var det startanmälan till nästa onsdag då vi har Beach Road One på Jägersro. Han är med i lopp 1 och när man ska köra hem i rätt många timmar så är en tidig start verkligen en glad nyhet, skillnaden mellan att ha häst i första eller sista loppet är stor.
Det var en bra tränings och arbetsdag idag och imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1