Dagbok

Stallets dagbok

Det hade regnat mängder under natten och stora pölar låg över hela stallplanen. Dirttrackbanan var därför ganska ihoppackad men ändå i förhållandevis fint skick.
Dagens träning blev därför av det mer samlade slaget, efter uppvärmning blev det ett ganska lugnt varv på banan för samtliga hästar. Undantaget var A Ragman som var ute på gräset och tränade och han såg mycket bra ut i raskare tempo. Han är en enormt stor häst som tagit mycket tid på sig för att bli klar i kroppen, bara de senaste veckorna har han utvecklats massor och gör så hela tiden.
Det var anmälningar idag och vi har nästa onsdag Beach Road One på Jägersro. Dessutom är det Bro Park nästa söndag och där har vi en hel del anmälda: A Ragman, Bright Light. Sharp Eye och Chamori. 
Först ut är alltså Jägersro och den startlistan är ute på torsdag, Bro Park först nästa måndag.
Imorgon hoppas vi på regnfritt väder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1