Dagbok

Stallets dagbok

En toppentrevlig lördag på alla sätt. Bra träning där några gjorde raskare träning och det var en del mycket fina intryck. 
Trevligt fika med många ägare på plats och ja, vi håller avstånd på ett bra sätt. Det känns väldigt bra att vi nu kommit tillbaka till våra lördagsrutiner även om vi så klart tänker på säkerheten också vilket inte är några problem med tanke på att det är stora ytor och utrymmen överallt.
Imorgon är det tävlingar igen och vi har bara Sharp Eye till start. Våra svenskfödda tvååringar är ännu inte startklara även om de är klart på gång i träningen, annars hade SM för tvååringar kunnat vara aktuellt. Siktet för dem är snarare inställt på de senare storloppen för skandinavienfödda under hösten som t ex Auktionslöpet och Kriteriet.
Jag har som vanligt uppdaterat kommentar om morgondagen, se under fliken Starter (& Resultat).
Dessutom finns nu som utlovat nya bilder både från träning och tävling av toppenkvalitet, så kolla in Veckans Bilder!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1