Dagbok

Stallets dagbok

Bara två starthästar idag och ingen höjdardag direkt. För Chamori var det ett distanstest och svaret blev solklart att det är för kort distans, precis som vi misstänkte. Det känns ändå bra att veta det säkert och kunna styra planerna efter det. Hon blev fyra, men vi vet att hennes kapacitet är väldigt mycket högre än så, hon är en häst med något helt extra.
High Max fungerade inte på gräset och jag gissar att det var många fler hästar idag som underpresterade just pga banan.
Det är nog dags att det görs något radikalt åt gräsbanan snart, den är inte bra alls just nu. Det är så klart lätt att gnälla när man inte har vunnit, men det här är mera fakta än tyckande eftersom banan är ojämn och släpper något enormt. Från starten på Bro Park 2016 har gräsbanan för varje år bara blivit bättre och bättre, men i år precis tvärtom och det enormt mycket. Därför behöver en analys göras varför och agera efter det.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1