Dagbok

Stallets dagbok

Så börjar en ny vecka med tävlingar på onsdag och träning varje dag naturligtvis. Tobias hade en extra ledig dag idag, så vid ridningen blev det lite andra konstellationer på häst-ryttare. Det fungerade fint och trots ett fullspäckat schema så flöt dagen på utmärkt. Det var hovslagare och en hel del annat som gällde utöver den vanliga träningen och stallarbetet.
God extrahjälp hade vi från Sandra som kom som en härlig överraskning imorse och var och pysslade i stallet hela förmiddagen. Vi blir lika glada varje gång hon dyker upp!
Det var också anmälningar idag till nästa onsdag och då har vi Bright Light, High Max och Chamori anmälda, startlistan ute på torsdag. 
Imorgon kommer förutom det vanliga dagboksinlägget här även kommentarer om onsdagens starthästar, så kolla in här imorgon igen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1