Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och ny vecka igen. Gårdagens starthästar hade tagit sina lopp utmärkt och mådde fint, skönt! 
Eftersom det var gräslopp igår så var det idag grästräning, så brukar det alltid vara eftersom banan ändå ska återställas under dagen och då är det ju perfekt att träna där innan. Vi hade Snowfoot och Hällmyrans Zahra där och de såg ut att trivas på banan i ett lagom bra tempo tillsammans. I övrigt var det väldigt blandat, några hästar galopperade ute på fältet, några på rakbanan och några på dirttracken samt även ett par trav/dressyrpass reds. 
Det var också anmälningar som gällde idag till nästa tävlingsdag på Bro Park, vi har ganska många anmälda då och på torsdag kommer startlistan.
Förutom alla vanliga bestyr i stallet och med hästarna idag så har vi också förberett packningen inför morgondagens resa. Normalt sett reser vi vid lunch, men imorgon siktar vi på att bege oss av mot Jägersro redan på morgonkvisten. 
Som vanligt kommer rapport under dagen!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1