Dagbok

Stallets dagbok

Igår var vi rätt trötta, resandet sliter en hel del med många timmar i transporten och inte minst för Tobias som kör. Idag var vi tillbaka i vanliga rutiner och det kändes skönt även om det var ganska mycket att göra idag. Träning som vanligt så klart och dessutom en hel del extra på dagens program, det var foderleverans, veterinärkontroll, massage för en del hästar mm. Det gick jättebra trots ett intensivt tempo och det känns alltid skönt att kunna åka hem och vara väldigt nöjd med dagen.
Igår var det startanmälan till på söndag på Bro Park och vi har där fyra startande; Chamori, Sharp Eye, Mr Tooma Global och Bright Light
Dessutom var det igår anmälan till nästa onsdag på Jägersro och där har vi Beach Road One och Perfect Girl Ester, så redan nästa vecka är det dags för ny resa.
Imorgon blir det i alla fall en lugn dag för oss då det är en tävlingsfri onsdag, det är faktiskt inte galopp alls på lunchen imorgon (vet inte alls varför faktiskt) och vi ser fram emot en dag av återhämtning.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1