Dagbok

Stallets dagbok

Igår skrev jag ju att schemaupplägget gick bra, men kunde gått ännu bättre och det fanns en förbättrad plan för idag fredag. Detta med tanke på värmen, att hästarna skulle slippa träna längre fram på dagen när det är för varmt. 
Idag började vi klockan 05.00 och började sadla första turen kl 05.30. Därefter körde vi på och bara red turerna på rad, fikarasten väntade vi med till sista turen var riden. Vi hade fem turer och red 18 hästar och sista turen var inne och duschad kl 9.45. Allt stallarbete fick vänta till efter vi tränat klart.
Jag måste säga att det fungerade jättebra, allt flöt på fint och även om det var varmt sedan morgonen så var träningen avslutad innan det blev olidigt varmt. 
Efter fikarasten tog det övriga arbetet vid, men inne i stallet är det svala grader vilket är jättebra framför allt för hästarna som ju bor där. 
Imorgon tränar vi vidare och förbereder också inför tävlingarna på söndag då vi har åtta starthästar och en kvalhäst, dvs minst sagt fullt upp.
Förutom den vanliga uppdateringen imorgon så kommer då också kommentarer om starthästarnas chanser, så vi hörs här imorgon!Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1